Our Blog

Πρόσκληση συμμετοχής στην Περιφερειακή Ομάδα Υποστήριξη ELVITEN (Regional Support Group)

  • Standard
  • 0

Το ELVITEN είναι ένα έργο που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα H2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το οποίο έχει ως στόχο να καταστήσει ελκυστικότερη τη χρήση ελαφρών ηλεκτρικών οχημάτων στις πόλεις.

Το έργο θα οργανώσει μεγάλες δοκιμές ελαφρών ηλεκτρικών οχημάτων στην Ιταλία (Ρώμη, Μπάρι και Γένοβα), Γερμανία (Βερολίνο), Ελλάδα (Τρίκαλα) και Ισπανία (Μάλαγα). Στα Τρίκαλα θα πραγματοποιηθούν από τον Οκτώβριο του 2018 έως τον Οκτώβριο του 2019. Τα ελαφρά ηλεκτρικά οχήματα θα προσφέρονται για κοινή χρήση από τους πολίτες, τους επισκέπτες της πόλης και τους μεταφορείς ελαφρών αγαθών. Επιπλέον, η χρήση τέτοιων οχημάτων θα υποστηρίζεται μέσω υπηρεσιών για την κράτηση ενός οχήματος, ενός σταθμού φόρτισης/στάθμευσης και μέσω εφαρμογών για τη συλλογή πόντων και την απολαβή ανταμοιβών.

Ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala Α.Ε. προσκαλούν επιχειρηματίες που έχουν την αποδεδειγμένη ανάγκη χρήσης τέτοιων οχημάτων να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την χρήση αυτών και τη συνεργασία τους στη συλλογή δεδομένων του έργου.

Τα οχήματα θα παραδοθούν στους χρήστες σε λειτουργική κατάσταση και θα συντηρούνται από το πρόγραμμα.

Οι χρήστες θα πρέπει να διαθέτουν χώρο φύλαξης αυτών.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο contact@e-trikala.gr

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!