Our Blog

Ακαδημία Επιχειρηματικότητας Μύλου των Ξωτικών

  • Standard
  • 0

 Ο Δήμος Τρικκαίων σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Τρικάλων και τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων και με την υποστήριξη της Optimal HR  Group, υλοποιεί την Ακαδημία Επιχειρηματικότητας του Μύλου των Ξωτικών.

Η δημιουργία της συγκεκριμένης Ακαδημίας αφορά σε:
– ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των Τρικαλινών επιχειρήσεων,
βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης,
– ανάδειξη των Τρικαλινών επιχειρήσεων ως πρωτοπόρων στη δημιουργία θετικών εμπειριών και εξελιγμένων υπηρεσιών για τους επισκέπτες.

Με τη λειτουργία της Ακαδημίας τίθενται οι βάσεις για την καθιέρωσή της ως ενός σχολείου διαρκούς εκπαίδευσης των τοπικών επιχειρήσεων, ενισχύοντας την τρικαλινή επιχειρηματικότητας.

Βασικοί στόχοι της Ακαδημίας του Μύλου των Ξωτικών είναι:

  • Η πλήρης κατανόηση ότι οι επιχειρήσεις της περιοχής προσεγγίζουν και εξυπηρετούν τους επισκέπτες στα Τρίκαλα ως ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΥΣ και όχι απλώς ως πελάτες.
  • Η περαιτέρω βελτίωση των γνώσεων και δεξιοτήτων σε θέματα εξυπηρέτησης Φιλοξενούμενων, ενισχύοντας το συγκριτικό πλεονέκτημα της πόλης, το Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο του Δήμου Τρικκαίων.
  • Η βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών και η εξυπηρέτηση των Φιλοξενούμενων, μέσω παροχής αξιομνημόνευτων εμπειριών.
  • Η περαιτέρω ενίσχυση των πωλήσεων και των κερδών των τρικαλινών επιχειρήσεων, όχι μόνο κατά την περίοδο της λειτουργίας του Θεματικού Πάρκου, αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η 1η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας του Μύλου των Ξωτικών θα αποτελείται από έξι 4ωρες εκπαιδευτικές συναντήσεις, που θα ξεκινήσουν στις 21/04/18 και θα ολοκληρωθούν στις 15/07/2018.

Στην 1η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας του Μύλου των Ξωτικών, θα συμμετέχουν 50 τοπικοί επιχειρηματίες, οι οποίοι θα προέρχονται από τους δύο μεγάλους τομείς της τοπικής οικονομίας που συνδέονται άμεσα με τη λειτουργία του Μύλου των Ξωτικών: Α) Εστίαση, Ξενοδοχεία, Λιανεμπόριο και Β) Εφοδιαστική Αλυσίδα, Βιομηχανία. Βασικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή μίας επιχείρησης στην Ακαδημία Επιχειρηματικότητας του Μύλου, είναι, να λειτουργεί εντός της Π.Ε. Τρικάλων και να απασχολεί κατ’ ελάχιστον 3 εργαζομένους.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο Επιμελητήριο Τρικάλων (κα Σδρένια Σοφία, τηλ. 24310 27493, e-mail: sdrenia@trikalabiz.gr) και στον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων (κα Καρτσιούκα Γλυκερία, τηλ. 24310 76334, e-mail: estrikala@yahoo.gr).

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!