Εταιρικό προφίλ

Δημιουργούμε υποδομές, παρέχουμε υπηρεσίες

Δημιουργώντας υποδομές και παρέχοντας υπηρεσίες, η e-Trikala Α.Ε., στοχεύει συνεχώς στη δημιουργία και υλοποίηση εφαρμογών με βάση τις Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε).
Ποιοί είμαστε

Από το 2004, το γραφείο e-trikala αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες υλοποιώντας με επιτυχία Δημοτικά, Εθνικά αλλά και Ευρωπαϊκά έργα. Στις 8 Απριλίου 2008, ενώ έχοντας την απαιτούμενη εμπειρία, εξελίχθηκε σε Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α., με την επωνυμία e-Trikala Α.Ε., όπου το 99% του μετοχικού κεφαλαίου ανήκει στο Δήμο Τρικκαίων και το υπόλοιπο 1% στο Εμπορικό Επιμελητήριο Τρικάλων.

Προσέγγιση

Σκοπός της είναι, η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών σε μία μεσαίου μεγέθους πόλη, η απλούστευση των καθημερινών τους συναλλαγών, η μείωση στα τηλεπικοινωνιακά κόστη και η προσφορά νέων υπηρεσιών. Επιπλέον, οι εφαρμογές νέων τεχνολογιών, αποτελούν το νέο τρόπο συμμετοχής των πολιτών στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων ενώ παράλληλα καθιστούν τις Δημόσιες αρχές, εγγυητές για την σωστή λειτουργία της τοπικής κοινωνίας σε σχέση με την ψηφιακή και από απόσταση εξυπηρέτηση των πολιτών.

Μεθοδολογία

Για την επίτευξη των παραπάνω σκοπών, η εταιρεία συμμετέχει ενεργά σε εθνικά και ευρωπαϊκά συγχρηματοδοτούμενα έργα, έχοντας ως απώτερο στόχο την παροχή καινοτόμων λύσεων ΤΠΕ για όλους τους πολίτες, θέτοντας ένα σημαντικό αρωγό για τις τοπικές αρχές και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς της περιοχής. Συμμετέχει επίσης σε Ευρωπαϊκά προγράμματα διαφόρων κατηγοριών (FP7, CIP-PSP-ICT, CIP-THEMATIC NETWORK, AAL, INTERREG IVC, Erasmus+).

H e-trikala ΑΕ διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001:2008
ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ

 

και Σχέδιο Ισότητας των Φύλων: e-trikala Gender Equality Plan

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!