Our Blog

Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου για ένα (1) άτομο για την υλοποίηση του έργου «SINFONICA – Social INnovation to FOster iNclusIve Cooperative, connected and Automated mobility» (Grant Agreement number: 101064988 — SINFONICA — HORIZON-CL5-2021-D6-01).

  • Standard
  • 0

Η e-Trikala Α.Ε., έχοντας υπόψη:

  1. Την παρ.8 του άρθρου 6 Ν. 2527/97 όπως αναριθμήθηκε με την παρ.3 του άρθρου 10 του N. 3812/2009 και συμπληρώθηκε με την παρ.3 του άρθρου 30 του Ν.4314/14.
  2. Τις διατάξεις της παρ.5 του άρθρου 14 του Ν.4403/2016 (ΦΕΚ 125 Α΄).
  3. Τις διατάξεις του άρθρου 8 του Ν. 4325/2015 ( ΦΕΚ 47 Α ΄) «Απλούστευση και επιτάχυνση των διαδικασιών προσλήψεων εποχικού προσωπικού και συμβάσεων μίσθωσης έργου».
  4. Την υπ’ αρ. 36/2022 απόφαση Δ.Σ. για αποδοχή ένταξης της e-Trikala Α.Ε. στο έργο «SINFONICA – Social INnovation to FOster iNclusIve Cooperative, connected and Automated mobility» και την έγκριση της πρόσληψης έκτακτου προσωπικού στην e-Trikala Α.Ε. με σύμβαση μίσθωσης έργου.
  5. Την υπ’ αρ. 53/2023 απόφαση Δ.Σ. για έγκριση δημιουργίας μίας επιπλέον θέσης εργασίας για την ενότητα εργασίας 3.1 του προγράμματος «SINFONICA – Social INnovation to FOster iNclusIveCooperative, connected and Automated mobility».
  6. Τις υποχρεώσεις της e-Trikala Α.Ε. που απορρέουν στο πλαίσιο υλοποίησης του ανωτέρω έργου.

Α ν α κ ο ι ν ώ ν ε ι

Τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ενός (1) ατόμου για την κάλυψη των αναγκών της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Τρικκαίων e-Trikala A.E., που εδρεύει στα Τρίκαλα, για τη διοίκηση, διαχείριση και υλοποίηση των δράσεων του εγκεκριμένου έργου «SINFONICA – Social INnovation to FOster iNclusIve Cooperative, connected and Automated mobility» στο πλαίσιο του “Horizon Europe”.

Η Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ του Δήμου Τρικκαίων, e-Trikala Α.Ε., κατά την τρέχουσα περίοδο συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “SINFONICA” το οποίο στοχεύει στην ανάπτυξη λειτουργικών, αποτελεσματικών και καινοτόμων στρατηγικών, μεθόδων και εργαλείων για τη συμμετοχή χρηστών CCAM, παρόχων και άλλων ενδιαφερομένων (δηλαδή πολιτών, συμπεριλαμβανομένων των ευάλωτων χρηστών, μεταφορέων, δημόσιες διοικήσεις, παρόχους υπηρεσιών, ερευνητών, προμηθευτών οχημάτων και τεχνολογίας) για τη συλλογή, κατανόηση και δόμηση με διαχειρίσιμο και εκμεταλλεύσιμο τρόπο τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις ανησυχίες τους που σχετίζονται με το CCAM.

Το έργο θα συν-δημιουργήσει εργαλεία υποστήριξης τελικών αποφάσεων για σχεδιαστές και υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, για να βελτιώσουν την απρόσκοπτη και βιώσιμη ανάπτυξη του CCAM, ώστε να είναι χωρίς αποκλεισμούς και δίκαιη για όλους τους πολίτες. Συντονιστής της πρότασης είναι το Πανεπιστήμιο της Modena (IT) , ενώ από την Ελλάδα εκτός από την e-TrikalaAE συμμετέχει το ΕΠΙΣΕΥ του ΕΜΠ.”

 

 Κατεβάστε εδώ το pdf: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ SINFONICA_

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!