Our Blog

Ανακοίνωση για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου για επτά (7) άτομα για την υλοποίηση του έργου «RURBANIVE – RUral-uRBAN synergies emerged in an immersIVE innovation ecosystem» (Grant agreement number: 101136597— RURBANIVE – Horizon Europe).

  • Standard
  • 0

Η e-Trikala Α.Ε., έχοντας υπόψη:

  1. Την παρ.8 του άρθρου 6 Ν. 2527/97 όπως αναριθμήθηκε με την παρ.3 του άρθρου 10 του N. 3812/2009 και συμπληρώθηκε με την παρ.3 του άρθρου 30 του Ν.4314/14.
  2. Τις διατάξεις της παρ.5 του άρθρου 14 του Ν.4403/2016 (ΦΕΚ 125 Α΄).
  3. Τις διατάξεις του άρθρου 8 του Ν. 4325/2015 ( ΦΕΚ 47 Α ΄) «Απλούστευση και επιτάχυνση των διαδικασιών προσλήψεων εποχικού προσωπικού και συμβάσεων μίσθωσης έργου».
  4. Την υπ’ αρ. 54/2023 απόφαση Δ.Σ. για συμμετοχή της e-Trikala Α.Ε. στο έργο «RURBANIVE – RUral-uRBANsynergies emerged in an immersIVE innovation ecosystem» και την έγκριση της πρόσληψης έκτακτου προσωπικού στην e-Trikala Α.Ε. με σύμβαση μίσθωσης έργου.
  5. Τις υποχρεώσεις της e-Trikala Α.Ε. που απορρέουν στο πλαίσιο υλοποίησης του ανωτέρω έργου.

Α ν α κ ο ι ν ώ ν ε ι

Τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου επτά (7) ατόμων για την κάλυψη των αναγκών της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Τρικκαίων e-Trikala A.E., που εδρεύει στα Τρίκαλα, για τη διοίκηση, διαχείριση και υλοποίηση των δράσεων του εγκεκριμένου έργου «RURBANIVE – RUral-uRBAN synergies emerged in an immersIVE innovation ecosystem» στο πλαίσιο του “Horizon Europe”.

Η Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ του Δήμου Τρικκαίων, e-Trikala ΑΕ, κατά την τρέχουσα περίοδο συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα “RURBANIVE” με στόχο να δημιουργήσει ένα συνεργατικό πλαίσιο αστικών και αγροτικών περιοχών, στο οποίο θα ενισχυθούν η εδαφική διακυβέρνηση και υφιστάμενα μέσα, μέσω τεχνικών και κοινωνικών καινοτομιών.

Στο έργο θα αναπτυχθούν 6 RUE (Rural/Urban Enablers), τα οποία αντιστοιχούν σε έξι συνεργατικούς τομείς με καλές προοπτικές οικονομίας. Επιπρόσθετα, 7 RUCL (Rural/Urban co-Creation Labs), ένα εκ των οποίων θα αφορά στα Τρίκαλα, θα εφαρμόσουν τις καινοτομίες του έργου με την εμπλοκή των φορέων που θα επιλεγούν. Συντονιστής της πρότασης είναι το ΕΠΙΣΕΥ του ΕΜΠ.

 

Κατεβάστε εδώ το pdf: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ RURBANIVE_

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!