Our Blog

AVINT – ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΧΡΗΣΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

  • Standard
  • 0

Αγαπητέ Συμμετέχοντα

Μας τιμά ιδιαίτερα η συμμετοχή σας στην παρούσα έρευνα, που διεξάγεται από την εταιρεία e-Trikala Α.Ε στα πλαίσια του Ερευνητικού Προγράμματος AVINT, που στόχο έχει να αξιολογήσει τις πιθανές επεκτάσεις των Αυτοματοποιημένων Συστημάτων Μεταφοράς (Automated Road Transport Systems/ARTS) μέσω της χρήσης τους σε ευρεία κλίμακα στο Ελληνικό αστικό περιβάλλον. Ο κύριος στόχος της έρευνας είναι να συλλέξει την αποδοχή των αυτοματοποιημένων οχημάτων στην πόλη των Τρικάλων. Η συνεισφορά σας μέσω του παρόντος ερωτηματολογίου κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική.

Το “AVINT” είναι ένα ερευνητικό έργο που χρηματοδοτείται από τον κύκλο «ερευνώ-καινοτομώ» της ΓΓΕΤ και στοχεύει στην ενσωμάτωση αυτόματων λεωφορείων χωρίς οδηγό στον αστικό συγκοινωνιακό ιστό των Τρικάλων. Το όραμα της πόλης είναι να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις, μέσω της εισαγωγής καινοτόμων, έξυπνων και κοινωνικά προσβάσιμων υπηρεσιών και τεχνολογιών για τη βελτίωση της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης της πόλης, θέτοντας στο επίκεντρο τον πολίτη.

Το αυτοματοποιημένο όχημα ορίζεται ως ένα όχημα, που μπορεί αυτόματα να εντοπίζει τη θέση του σε ένα οδικό δίκτυο, να ανιχνεύει εμπόδια στο περιβάλλοντα χώρο και να διανύει την απόσταση μεταξύ δύο σημείων χωρίς την ανθρώπινη παρέμβαση. Το σύστημα αυτοματοποιημένης μεταφοράς (ARTS), που υλοποιείται στα Τρίκαλα αποτελεί μία εφαρμογή αυτοματοποιημένης οδήγησης σε μέσα μαζικής μεταφοράς με προκαθορισμένες διαδρομές και στάσεις. Τα βασικά μέρη του συστήματος περιλαμβάνουν τα οχήματα, την οδική υποδομή και το επιχειρησιακό κέντρο ελέγχου.

Οι απαντήσεις σας θα είναι ανώνυμες και οι πληροφορίες, που θα συγκεντρωθούν θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους στόχους αυτής της έρευνας, χωρίς να δημοσιευτούν. Στην περίπτωση που έχετε κάποιες απορίες ή ερωτήσεις, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πατήστε εδώ για να μπείτε στην έρευνα: https://forms.gle/Ug2FBomELotcWw5G6

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Οργανισμός: e- Trikala Α.Ε
Τηλέφωνο 24310-22899
Email: info@e-trikala.gr

Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας

 

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!