Our Blog

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  • Standard
  • 0

Η e-Trikala Α.Ε., στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «ΔΕΣΜΟΣ- ΔΙΑΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ – Ανάπτυξη πλατφορμών και εφαρμογών για παροχή προηγμένων υπηρεσιών ασφαλείας και προστασίας σε τουρίστες» με κωδικό έργου Τ1ΕΔΚ-03487 με ημερομηνία έναρξης 01/10/2018 και συνολική διάρκεια 30 μήνες, θα προβεί στην απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσιών που αφορούν στην υλοποίηση δράσεων του προγράμματος. Το αντικείμενο του έργου στοχεύει στη δημιουργία ενός πλαισίου το οποίο μέσω της εκμετάλλευσης έξυπνων, διασυνδεδεμένων υποδομών και της χρήσης εφαρμογών κινητού και φορητού υπολογισμού, θα παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον για τους πολίτες, με έμφαση στους επισκέπτες-τουρίστες. Θα βασίζεται σε μία πλατφόρμα συμμετοχικής συνεργασίας ανθρώπων και υποδομών, η οποία θα υλοποιεί ένα πλαίσιο προστασίας τουριστών, μέσω της έγκαιρης αναφοράς περιστατικών, προσαρμογής διασυνδεδεμένων υποδομών σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, και υποστήριξης παροχής βοήθειας μέσα από την ενίσχυση των δράσεων εθελοντών και των τοπικών αρχών μέσω της χρήσης ΤΠΕ.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@etrikala.gr μέχρι και την Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018. Οι συμβάσεις  έργου θα είναι ορισμένου χρόνου ανάλογα με τις ανάγκες του προγράμματος μέχρι την ολοκλήρωση του, με δυνατότητα ανανέωσης.

Όλοι όσοι δηλώσουν ενδιαφέρον και αποστείλουν το βιογραφικό τους θα κληθούν μέσα στο επόμενο διάστημα να περάσουν από συνέντευξη αξιολόγησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

www.etrikala.gr/news/

Σχετικό link: http://desmos-project.gr

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!