Our Blog

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» ΜΕ ΑΚΡΩΝΥΜΙΟ “CIRC4FOOD”

  • Standard
  • 0

Η e-Trikala Α.Ε. στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου με τίτλο «Σύστημα παραγωγής φαγητού εμπνευσμένο από την Κυκλική Οικονομία» με ακρωνύμιο “CIRC4FooD” και κωδικό Τ2ΕΔΚ-03899 με ημερομηνία έναρξης 20-1-2020 και λήξη την 19/10/2022, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο με αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία για την κάλυψη τριών(3) θέσεων εργασίας  με σύμβαση έργου ορισμένου χρόνου. Οι συμβάσεις έργου που θα συναφθούν  θα κυμαίνονται από τον Απρίλιο  έως τον Οκτώβριο του 2022 με δυνατότητα παράτασης αν παραταθεί το έργο.

  1. Μία(1) θέση ηλεκτρολόγου. Η αμοιβή έως τη λήξη του έργου ορίζεται έως του ποσού 3.500,00€ πλέον ΦΠΑ, θα γίνεται τμηματικά κατά την εξέλιξη του έργου και θα προκύπτει μετά από βεβαίωση απασχόλησης του αρμόδιου τμήματος για την καλή εκτέλεση έργου. Το κόστος ανθρωποώρας ορίζεται στα 20,93€.
  2. Μία(1) θέση υδραυλικού. Η αμοιβή έως τη λήξη του έργου ορίζεται έως του ποσού 3.500,00€ πλέον ΦΠΑ, θα γίνεται τμηματικά κατά την εξέλιξη του έργου και θα προκύπτει μετά από βεβαίωση απασχόλησης του αρμόδιου τμήματος για την καλή εκτέλεση έργου. Το κόστος ανθρωποώρας ορίζεται στα 20,93€.
  3. Μία(1) θέση γενικών καθηκόντων για τεχνικές εργασίες. Η αμοιβή έως τη λήξη του έργου ορίζεται έως του ποσού 5.000,00 € πλέον ΦΠΑ, θα γίνεται τμηματικά κατά την εξέλιξη του έργου και θα προκύπτει μετά από βεβαίωση απασχόλησης του αρμόδιου τμήματος για την καλή εκτέλεση έργου. Το κόστος ανθρωποώρας ορίζεται στα 20,93€.

    Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα και άδεια άσκησης επαγγέλματος (όπου απαιτείται)  στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@e–trikala.gr  έως την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 και ώρα 12:00. Όλοι όσοι εκδηλώσουν ενδιαφέρον θα κληθούν άμεσα να περάσουν από συνέντευξη αξιολόγησης. Οι ενδιαφερόμενοι που θα επιλεγούν έχουν την υποχρέωση να προσκομίσουν επικυρωμένα αντίγραφα των τίτλων σπουδών, καθώς και των επιμέρους προσόντων που έχουν δηλώσει.

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!