Our Blog

Σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου για τέσσερα (4) άτομα για την υλοποίηση του έργου «TechDiversity: Diversity and Inclusion in Knowledge-based Digital and Tech Ecosystems» του Προγράμματος URBACT IV

  • Standard
  • 0

Η e-Trikala Α.Ε. ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη αναγκών της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου Τρικκαίων e-Trikala A.E., που εδρεύει στα Τρίκαλα, για τη διοίκηση, διαχείριση και υλοποίηση των δράσεων του εγκεκριμένου έργου «TechDiversity: Diversity and Inclusion in Knowledge- based Digital and Tech Ecosystems» του Προγράμματος URBACT IV.

Η e-Trikala Α.Ε. συμμετέχει ως επικεφαλής εταίρος στο δίκτυο «TechDiversity: Diversity and Inclusion in Knowledge-based Digital and Tech Ecosystems» του Ευρωπαϊκού Προγράμματος URBACT IV. Η υλοποίηση του έργου ξεκίνησε την 1/6/2023 και θα ολοκληρωθεί στις 31/12/2025.
Στο δίκτυο συμμετέχουν επίσης οι ακόλουθοι φορείς: Municipality of Amarante (Πορτογαλία), Bielsko Biala Regional Development Agency (Πολωνία), Guía de Isora City Council (Ισπανία), Δήμος Λάρνακας (Κύπρος), Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Ελλάδα), Municipality of Arezzo (Ιταλία), Bucharest District 6 Municipality (Ρουμανία) και Municipality of Idrija (Σλοβενία). Στόχος του δικτύου είναι ενίσχυση της διαφορετικότητας σε ψηφιακά και τεχνολογικά οικοσυστήματα μικρομεσαίων ευρωπαϊκών πόλεων.

Το έργο TechDiversity αναφέρεται στην απουσία διαφορετικών κοινωνικών ομάδων στον κλάδο της τεχνολογίας και της ψηφιακής βιομηχανίας το αποτελεί μείζον ζήτημα για τις πόλεις που επενδύουν στη γνώση για να αναπτύξουν ψηφιακά και τεχνολογικά οικοσυστήματα. Η ενίσχυση των ευκαιριών απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας υποεκπροσωπούμενων ομάδων στο πεδίο της τεχνολογίας μπορεί να διασφαλίσει την χωρίς αποκλεισμούς συμμετοχή όλων των μελών της κοινωνίας στα ψηφιακά οικοσυστήματα των πόλεων.

Κατεβάστε εδώ τα σχετικά αρχεία:

TechDiversity Αίτηση ΣΜΕ

TechDiversity Ανακοίνωση ΣΜΕ

ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (Α1) ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ́Η ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ Η/Υ

ΕΙΔΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (Α2) ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΓΛΩΣΣΟΜΑΘΕΙΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!