Our Blog

Hλεκτρονικός μηχανισμός παροχής CarePath

  • Standard
  • 0

Η ομάδα έργου του προγράμματος CarePath με χαρά σας ανακοινώνει ότι ο νέος ηλεκτρονικός μηχανισμός παροχής υπηρεσιών είναι πλέον διαθέσιμος. Το φιλικό αυτό προς τον χρήστη εργαλείο φιλοδοξεί να διευκολύνει τόσο τους επαγγελματίες όσο και τους νέους ανθρώπους που αποχωρούν από δομές εναλλακτικής φροντίδας λόγω ενηλικίωσης, στο να έχουν πρόσβαση σε κάθε είδους χρήσιμους οργανισμούς που θα κάνουν αυτή τη μετάβαση πιο εύκολη σε τέσσερις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συγκεκριμένα στο Βέλγιο την Ελλάδα, την Ουγγαρία και την Ιταλία.

To CarePath είναι μια διετής πρωτοβουλία που στόχο έχει τη βελτίωση σε εθνικό και διεθνή επίπεδο των Υποστηρικτικών Δομών για την προστασία των ανηλίκων ώστε να παρέχουν επαρκή μεταιδρυματική υποστήριξη, ενημερωμένη σχετικά με το ψυχικό τραύμα στα παιδιά που αποχωρούν λόγω ηλικίας. Η ομάδας Έργου του CarePath αποτελείται από το  Eurochild, το Πανεπιστήμιο Università degli Studi di Torino, το ίδρυμα IACP – Istituto dell’Approccio Centrato sulla Persona, τους Έλληνες εταίρους  ReadLab, e-Trikala, ERGO και τον Οργανισμό Cordelia Foundation for the Rehabilitation of Torture Victims.

Προκειμένου να έχετε πρόσβαση στον ηλεκτρονικό μηχανισμό του CarePath Mechanism πατήστε εδώ: https://mechanism.carepath-project.eu

Πρόσβαση στο μηχανισμό του CarePath μπορείτε να έχετε και από την επίσημη ηλεκτρονική διεύθυνση καθώς και από τα προφίλ κοινωνικής δικτύωσης του έργου.

Link: https://www.carepath-project.eu/site/

 

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!