Our Blog

Επιτυχής η 2η Ετήσια Ελεγκτική Διαδικασία του προγράμματος ISISEMD

DSC02321

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 2η Ετήσια Ελεγκτική Διαδικασία (Αnnual Report) για το πρόγραμμα ISISEMD που έλαβε χώρα στο Frederikshavn της Δανίας στις 18/-5/2011.

Η συγκεκριμένη συνάντηση διήρκησε μία μέρα και συμμετείχαν εκπρόσωποι τόσο από τα Τρίκαλα όσο και από τους υπόλοιπους φορείς τους προγράμματος.

Στα πλαίσια της συνάντησης οι εκπρόσωποι του προγράμματος παρουσίασαν στην Ευρωπαϊκή Ελεγκτική Επιτροπή στοιχεία από τη πορεία του προγράμματος τη χρονιά αυτή όπως στατιστικές αναλύσεις πάνω στην επίπτωση της λειτουργίας του προγράμματος στη ζωή των ανοικών και των συγγενών τους, τον οικονομικό προϋπολογισμό και καταμερισμό των πόρων για κάθε περιοχή αλλά και τον στρατηγικό προγραμματισμό και τους στόχους για το μέλλον και την εξέλιξη του προγράμματος από εδώ και στο εξής.

Τόσο τα στατιστικά όσο και τα οικονομικά στοιχεία της Ετήσιας Αναφοράς άφησαν ικανοποιημένη την Ελεγκτική Επιτροπή η οποία και έδωσε το πράσινο φως για τη συνέχιση και ολοκλήρωση του προγράμματος.

Στη συνάντηση αυτή από τα Τρίκαλα συμμετείχε ο πληροφορικός Γοργογέτας Γεώργιος εκπρόσωπος του Τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης της e-Trikala AE και η Καραμπέρη Χριστίνα, ψυχολόγος της ΔΕΚΑ.
Στο πρόγραμμα ISISEMD συμμετέχουν συνολικά 12 εταίροι από όλη την Ευρώπη, όπως ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια, παροχοί ηλεκτρονικής υγείας και εταιρίες νέων τεχνολογιών.

Η επόμενη συνάντηση των φορέων του προγράμματος προκείμενου να συζητήσουν και να αποφασίσουν για την μελλοντική πορεία του θα λάβει χώρα στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας τον Ιούνιο του 2011.

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!