Our Blog

Πρόσκληση Διερμηνέα

Η e-Trikala Α.Ε. στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος ESTIA (στήριξη έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση) που υλοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, με χρηματοδότηση της Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκηρύσσει 1 θέση διερμηνέα Σοράνι-Κουρμάντζι στα Ελληνικά ή τα Αγγλικά. Οι συμβάσεις θα είναι ορισμένου χρόνου, με δυνατότητα ανανέωσης.

Έργο του Διερμηνέα θα είναι η απευθείας επικοινωνία με τους ωφελούμενους του Προγράμματος, διευκολύνοντας τη συνεργασία και συνεννόηση με τους αρμόδιους υπαλλήλους της e-Trikala A.E., οι οποίοι θα τους επισκέπτονται στην προσωρινή τους κατοικία .

Ο ρόλος του περιλαμβάνει τα παρακάτω, χωρίς να περιορίζεται σε αυτά :

Μεταδίδει επακριβώς το περιεχόμενο και το ύφος της προφορικής επικοινωνίας.

Μεταφέρει τον τρόπο εκφοράς του ομιλητή με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια.

Συνεργάζεται με υπομονή και σεβασμό με τους ωφελούμενους ώστε να υπάρχει διασφάλιση ότι υπάρχει σωστή επικοινωνία και ότι οι ωφελούμενοι κατανοούν απόλυτα όλες τις συζητήσεις και διαδικασίες.

Εξηγεί στους ωφελούμενους-ενοίκους των οικημάτων τους κανόνες συγκατοίκησης, συντήρησης, καθώς και τις σχετικές διαδικασίες.

Διασφαλίζει ότι οι ωφελούμενοι αντιλαμβάνονται πλήρως τα δικαιώματά τους και τις υποχρεώσεις τους και τον τρόπο πρόσβασής τους στις διάφορες υπηρεσίες του οικήματος.

Συνοδεύει τους ενοίκους σε συναντήσεις, υπηρεσίες, ιατρεία και όπου απαιτείται διερμηνεία.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@e–trikala.gr

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020.

Όλοι όσοι δηλώσουν ενδιαφέρον και αποστείλουν το βιογραφικό τους θα κληθούν μέσα στο επόμενο διάστημα να περάσουν από συνέντευξη αξιολόγησης.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα επιλεγούν έχουν την υποχρέωση να προσκομίσουν επικυρωμένα αντίγραφα των τίτλων σπουδών καθώς και των επιμέρους προσόντων που έχουν δηλώσει εντός 5 εργάσιμων ημερών.

“This document covers humanitarian aid activities implemented with the financial assistance of the European Union. The views expressed herein should not be taken, in any way, to reflect the official opinion of the European Union, and the European Commission is not responsible for any use that may be made of the information it contains.

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!