Our Blog

Επιτυχημένο πέρας του Ε.Π. “Digital Cities”

  • Standard
  • 0

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν εντός Σεπτεμβρίου 2012 και οι τελευταίες τυπικές υποχρεώσεις της e-Trikala ΑΕ όσον αφορά στο Πρόγραμμα τύπου INTERREG IVC, “Digital Cities – 0266R1” (http://www.digital-cities.eu/). Ο κύριος Michel Lamblin, Διευθυντής του Προγράμματος INTERREG IVC, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή με την οποία επικροτεί την επιτυχή υλοποίησή του από την e-Trikala ΑΕ και τους υπόλοιπους οκτώ εταίρους.

Το Πρόγραμμα ξεκίνησε επίσημα τον Οκτώβριο του 2008 και τελείωσε το Δεκέμβριο του 2011. Η e-Trikala ΑΕ αποτέλεσε το συντονιστή εταίρο του Προγράμματος και ήταν υπεύθυνη για την ομαλή διεξαγωγή του.

Στους 39 μήνες λειτουργίας του μεταφέρθηκαν επιτυχώς έξι καλές πρακτικές ψηφιακών τεχνολογιών αναμεταξύ των εταίρων, από τις οποίες οι δύο ήταν της e-Trikala ΑΕ: ο “E-Dialogos” (www.edialogos.gr) και ο “Δημοσθένης” (http://www.e-trikala.gr/el/node/12). Από τη σύμπραξη των εταίρων προέκυψαν στρατηγικές συνεργασίες με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα κι ευρωπαϊκούς Δήμους, οι οποίες αποδείχθηκαν σημαντικές για την ψηφιακή ταυτότητα του Δήμου Τρικκαίων σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!