Our Blog

Ας μιλήσουμε για τα λεωφορεία χωρίς οδηγό!

  • Standard
  • 0

Το “AVINT” είναι ένα ερευνητικό έργο που χρηματοδοτείται από τον κύκλο «ερευνώ-καινοτομώ» της ΓΓΕΤ και στοχεύει στην ενσωμάτωση αυτόματων λεωφορείων χωρίς οδηγό στον αστικό συγκοινωνιακό ιστό. Το όραμα της πόλης είναι να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις, μέσω της εισαγωγής καινοτόμων, έξυπνων και κοινωνικά προσβάσιμων υπηρεσιών και τεχνολογιών για τη βελτίωση της συγκοινωνιακής εξυπηρέτησης της πόλης, θέτοντας στο επίκεντρο τον πολίτη.

Η νέα δημοτική υπηρεσία συγκοινωνίας θα εισαχθεί στην πόλη των Τρικάλων. Η προτεινόμενη διαδρομή θα ξεκινά από το ΚΟΥΡΣΟΥΜ ΤΖΑΜΙ και θα καταλήγει στο σταθμό των Υπεραστικών ΚΤΕΛ διανύοντας μία απόσταση 3 km περίπου από το σημείο αφετηρίας. Η προτεινόμενη δημόσια συγκοινωνία θα λειτουργεί σε επαφή με την υπόλοιπη κυκλοφορία όπως κάθε άλλη υπηρεσία λεωφορείου.

Το παρόν ερωτηματολόγιο έχει στόχο να συλλέξει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την πόλη των Τρικάλων, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν στο πλαίσιο του έργου “AVINT”. Οι πληροφορίες που συλλέγονται  είναι ανώνυμες και δεν θα χρησιμοποιηθούν για σκοπούς πέραν της παρούσας έρευνας.

Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας στην έρευνα!
Οδηγίες
Μπορείτε να μην απαντήσετε σε κάποια ερώτηση εάν δεν επιθυμείτε.
Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου διαρκεί περίπου 3 – 5 λεπτά.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfS28YWju96hMfuJ_NM3LOrJrCZVFe_Vmvlyr-CHPnwZX5TVQ/viewform

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!