Our Blog

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ «Μίσθωση δύο (2) Αυτόματων Οχημάτων έξι (6) θέσεων και άνω ή Λεωφορείων για την πραγματική πιλοτική λειτουργία διάρκειας εννιά (9) μηνών και ελεγχόμενων δοκιμών διάρκειας τριών (3) μηνών και Παροχή σχετικών υπηρεσιών για την υλοποίηση των δράσεων του Προγράμματος SHOW “ SHared automation Operating models for Worldwide adoption”»

  • Standard
  • 0

ΚΩΔ. ΕΣΗΔΗΣ 164098

Η e-Trikala A.E. θα προβεί σε ανοικτή ηλεκτρονική διαδικασία κάτω των ορίων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ 08.08.2016 τεύχος Α), για τη «Μίσθωση δύο (2) Αυτόματων Οχημάτων έξι (6) θέσεων και άνω ή Λεωφορείων για την πραγματική πιλοτική λειτουργία διάρκειας εννιά (9) μηνών και ελεγχόμενων δοκιμών διάρκειας τριών (3) μηνών και Παροχή σχετικών υπηρεσιών για την υλοποίηση των δράσεων του Προγράμματος SHOW “ SHared automation Operating models for Worldwide adoption”».

Το πρόγραμμα έχει κωδικό Grant agreement ID: 875530 και τίτλο ” SHared automation Operating models for Worldwide adoption” (με ακρωνύμιο SHOW). Το έργο SHOW στοχεύει στην υποστήριξη, με τη χρήση τεχνικών λύσεων, επιχειρηματικών μοντέλων και σεναρίων προτεραιότητας για την εκτίμηση των επιπτώσεων, της πορείας μετάβασης προς αποτελεσματικές και αξιόπιστες βιώσιμες αστικές μεταφορές, μέσω της ανάπτυξης κοινόχρηστων, συνδεδεμένων, συνεργατικών και ηλεκτροκίνητων στόλων αυτόνομων οχημάτων σε συντονισμένες αλυσίδες συστημάτων Δημοσίων Μεταφορών (PT), συστημάτων μεταφορών ανταποκρινόμενα στη ζήτηση (DRT), υπηρεσιών Mobility as a Service (MaaS) και υπηρεσιών Logistics as a Service (LaaS) σε “Mega”, “Satellite” και “Follower” πιλοτικές εφαρμογές σε πραγματικό αστικό περιβάλλον που θα λάβουν χώρα σε πολυάριθμες πόλεις στην Ευρώπη. Η κοινοπραξία του έργου SHOW αποτελείται από 69 εταίρους. Το έργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα “Ορίζοντας 2020” (Horizon 2020), το οποίο αποτελεί το χρηματοδοτικό πλαίσιο της ΕΕ για την Έρευνα και την Καινοτομία που καλύπτει την περίοδο 2014-2020.

Κατεβάστε εδώ τα σχετικά αρχεία:

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!