What We’ve Built

Δωρεάν Ασύρματο Δίκτυο Δήμου Τρικκαίων

    POSTER5 FINAL 70X100 MAN 8_2014.

    Περιγραφη

    Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Δήμου Τρικκαίων σε συνεργασία με την e-trikala Α.Ε. Η Υλοποίηση ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2005 με στόχο να:

    • –> Παρέχει ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση στο internet σε όλους τους πολίτες
    • –> Είναι ασφαλές, δεσμεύοντας τις ιστοσελίδες διακίνησης και ανταλλαγής παράνομου υλικού που αφορά στο “κατέβασμα” τραγουδιών και ταινιών,
    • –> καθώς και πορνογραφικού περιεχομένου ώστε οι γονείς να αισθάνονται ασφάλεια όταν οι ανήλικοι συμπολίτες μας «σερφάρουν» στο internet.

    Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της e-trikala Α.Ε., ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις με σκοπό τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών, μελέτησε και υλοποίησε εναλλακτικούς τρόπους διασύνδεσης και δημιούργησε ένα συνδυαστικό δίκτυο. Πλέον, 5 από τους 15 κόμβους τροφοδοτούνται από την οπτική ίνα (μεγαλύτερος όγκος δεδομένων με μεγαλύτερες ταχύτητες για μεγαλύτερο αριθμό χρηστών). Όσοι πολίτες επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στο Ασύρματο Δίκτυο του Δήμου, μπορούν να προμηθευτούν τον προσωπικό τους κωδικό πρόσβασης από το Επιχειρησιακό Κέντρο Ελέγχου (ΕΚΕ) της e-Trikala AE που στεγάζεται Καλαμπάκας 28 & Αμπάτης. Απαραίτητη για την έκδοση του κωδικού είναι η Αστυνομική Ταυτότητα του πολίτη.

    Related Projects

    This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!