European Projects

Elder-Spaces

Περιγραφή

Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα ELDER-SPACES – Managing Older People Social Relationships for better Communication, Activation and Interaction, ανήκει στην κατηγορία χρηματοδοτικών προγραμμάτων AAL (Ambient Assisted Living Joint Programme AAL-2009-2). Το πρόγραμμα διήρκησε 30 μήνες και συμμετείχαν  σε αυτό 7 φορείς από 4 ευρωπαϊκές χώρες.

Κατά τη διάρκεια του έργου, σχεδιάστηκε μία καινοτόμος πλατφόρμα λογισμικού κοινωνικής δικτύωσης – www.elderspaces.com , η οποία βασίστηκε αρχικά στο ήδη υλοποιημένο πακέτο λογισμικού κοινωνικής δικτύωσης iWiW (Internet Who is Who), το οποίο αναπτύχθηκε από έναν από τους επτά συνολικά εταίρους του έργου και τροποποιήθηκε σημαντικά.

Στόχος

Η πλατφόρμα θα περιλαμβάνει εφαρμογές όπως διοργάνωση ομάδων και εκδηλώσεων με βάση τα ενδιαφέροντα των χρηστών, ψυχαγωγικά παιχνίδια, μηνύματα επικοινωνίας κτλ. Στις υπηρεσίες του ElderSpaces μπορεί να έχει πρόσβαση οποιοσδήποτε άνω των 55 ο οποίος ενδιαφέρεται να έρθει σε επαφή με υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης αλλά και γενικότερα να εξοικειωθεί με τη χρήση του υπολογιστή.

 

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ELDER-SPACES

all-eu

Related Projects

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!