Our Blog

Eπιμορφωτικό σεμινάριο για την ενδυνάμωση των γλωσσών καταγωγής

  • Standard
  • 0

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου Τρικκαίων με το  Δίκτυο Πόλεων για την ένταξη διοργανώνεται επιμορφωτικό σεμινάριο για την ενδυνάμωση των γλωσσών καταγωγής και απευθύνεται σε γονείς της Αραβόφωνης και Σορανόφωνης κοινότητας. Το σεμινάριο διεξάγεται με την υποστήριξη της UNICEF και επιμορφωτές από την Ένωση Ελληνοαραβικής φιλίας καθώς την συνδρομή της E-Trikala, η οποία και είναι υπεύθυνη για την υλοποίηση του προγράμματος “ESTIA” για την Στέγαση και Κοινωνική Ένταξη των Αιτούντων Άσυλο και Προσφύγων στη πόλη των Τρικάλων, με τη χρηματοδότησή της UNCHR.

Τίτλος του σεμιναρίου: «Η ενίσχυση των γλωσσών καταγωγής των παιδιών προσφυγικής καταγωγής, μεθοδολογικές προσεγγίσεις»

Σκοπός: Η παροχή μεθοδολογικών και διδακτικών εργαλείων για την διδασκαλία των γλωσσών καταγωγής, η διάχυση υλικού και η δημιουργία ενός υποστηρικτικού δικτύου για την διδασκαλία της αραβικής και σορανί γλώσσας.

Η επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου 2019 (10:00-12:00 και 12:30- 2:30 το πρωί) στην αίθουσα της E-Τrikala A.E., Καλαμπάκας 28, 421 32, Τρίκαλα μετά από ανοιχτό κάλεσμα που έγινε  από την ομάδα κοινωνικής υποστήριξης της e-trikala στο σύνολο του Αραβόφωνου και Σορανόφωνου πληθυσμού που φιλοξενείται στο πρόγραμμα ESTIA.

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!