Our Blog

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσης Κοινωνικού Λειτουργού

  • Standard
  • 0

Η e-Trikala Α.Ε. στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος ESTIA (στήριξη έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση) που υλοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, με χρηματοδότηση της Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκηρύσσει 1 θέση εργασίας Κοινωνικού λειτουργού, με αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία στην διαχείριση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων σε θέματα όπως η διεξαγωγή της αίτησης ασύλου, η πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η πρόσβαση στην εκπαίδευση και η ένταξη στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Η σύμβαση θα είναι ορισμένου χρόνου, με δυνατότητα ανανέωσης.

 

Έργο του Κοινωνικού λειτουργού θα είναι η απευθείας επικοινωνία με τους ωφελούμενους του προγράμματος μέσω διερμηνέα και περιλαμβάνει τα παρακάτω, χωρίς να περιορίζεται σε αυτά :

Συνεργάζεται με υπομονή και σεβασμό με τους ωφελούμενους ώστε να υπάρχει διασφάλιση ότι υπάρχει σωστή επικοινωνία και ότι οι ωφελούμενοι κατανοούν απόλυτα όλες τις συζητήσεις και διαδικασίες.

Εξηγεί στους ωφελούμενους τους κανόνες συγκατοίκησης, συντήρησης, καθώς και τις σχετικές διαδικασίες.

Διασφαλίζει ότι οι ωφελούμενοι αντιλαμβάνονται πλήρως τα δικαιώματά τους και τις υποχρεώσεις τους και τον τρόπο πρόσβασής τους στις διάφορες υπηρεσίες του οικήματος.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@e–trikala.gr

 

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 04 Οκτωβρίου 2019.

 

Όλοι όσοι δηλώσουν ενδιαφέρον και αποστείλουν το βιογραφικό τους θα κληθούν μέσα στο επόμενο διάστημα να περάσουν από συνέντευξη αξιολόγησης.

 

Ο ενδιαφερόμενος που θα επιλεγεί έχει την υποχρέωση να προσκομίσει επικυρωμένα αντίγραφα των τίτλων σπουδών καθώς και των επιμέρους προσόντων που έχουν δηλώσει εντός 5 εργάσιμων ημερών.

 

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!