Our Blog

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος υποβολής προσφοράς ορισμού ορκωτού ελεγκτή-λογιστή για την έκδοση Πιστοποιητικού λογιστικού ελέγχου και ελέγχου δαπανών.

  • Standard
  • 0

Η eTrikala Α.Ε. θα προβεί σε απευθείας ανάθεση για τον ορισμό  ορκωτού ελεγκτή-λογιστή  για την έκδοση Πιστοποιητικού λογιστικού ελέγχου και ελέγχου δαπανών, σύμφωνα με τους όρους υλοποίησης του έργου με τίτλο: Σύστημα παραγωγής φαγητού εμπνευσμένο από την Κυκλική Οικονομία και ακρωνύμιο: «CIRC4FooD», ΔΡΑΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ: «ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ Β’ ΚΥΚΛΟΣ», ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ» (ΕΠΑνΕΚ), με κωδικό έργου Τ2ΕΔΚ-03899, ενδεικτικού προϋπολογισμού δαπάνης 2.604,00€ συμπεριλαμβανομένου  του ΦΠΑ.

Η διαδικασία θα γίνει με απευθείας ανάθεση του Δ.Σ. της eTrikala A.E., με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή. 

Παρακαλούμε όπως υποβάλετε την  προσφορά σας σε κλειστό φάκελο, μέχρι και την Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 και ώρα 12:00, στα γραφεία της e-Trikala Α.Ε., Καλαμπάκας 28 & Αμπάτη, υπεύθυνη κα. Κατσόγιαννου Αικατερίνη ή μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση xtsavlos@e-trikala.gr. Για περεταίρω διευκρινίσεις επί του έργου παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε με την Κα Βιβιάνα Σταυροπούλου στο 2431073888/73981.

👉 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!