Our Blog

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΑΥΤΟΜΑΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΣΤΙΚΟ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΙΣΤΟ»(AVINT)

  • Standard
  • 0

Η e-Trikala Α.Ε. στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος – «Ενσωμάτωση αυτόματων οχημάτων στον αστικό συγκοινωνιακό ιστό» με κωδικό ΟΠΣ 5030458  και Ακρωνύμιο «AVINT», ημερομηνία έναρξης 28/06/2018 και συνολική διάρκεια 36 μήνες, προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο με αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία στη διαχείριση και παρακολούθηση έργων για την κάλυψη δύο θέσεων εργασίας  με σύμβαση έργου ορισμένου χρόνου. Το αντικείμενο του έργου αφορά τη βιώσιμη αστική κινητικότητα, ευφυή συστήματα μεταφορών και προετοιμασία για την πιλοτική λειτουργία του έργου.

 Αντικείμενο εργασίας (θέση 1):

ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ
EE3 – Προετοιμασία οχημάτων Π3.1 – Περιγραφή οχημάτων και λειτουργίας αυτών
Π3.2 – Εκπαιδευτικό πρόγραμμα χειριστών
EE4 – Πιλοτικές δοκιμές  Π4.1 – Πιλοτική λειτουργία

Η σύμβαση θα έχει διάρκεια από 16-9-2019 έως 31-3-2020 και η συνολική αμοιβή ανέρχεται έως του ποσού 13.000,00€ πλέον ΦΠΑ, θα γίνεται τμηματικά κατά την εξέλιξη του έργου και θα προκύπτει μετά από βεβαίωση απασχόλησης του αρμόδιου τμήματος για την καλή εκτέλεση έργου.

Αντικείμενο εργασίας (θέση 2):

ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΤΕΑ
EE3 – Προετοιμασία οχημάτων Π3.1 – Περιγραφή οχημάτων και λειτουργίας αυτών
Π3.2 – Εκπαιδευτικό πρόγραμμα χειριστών

Η σύμβαση θα έχει διάρκεια από 1/10/2019 έως 31-12-2019 και η συνολική αμοιβή ανέρχεται έως του ποσού 3.100,00€ πλέον ΦΠΑ, θα γίνεται τμηματικά κατά την εξέλιξη του έργου και θα προκύπτει μετά από βεβαίωση απασχόλησης του αρμόδιου τμήματος για την καλή εκτέλεση έργου.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνσηinfo@e–trikala.gr  μέχρι και την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019. Οι συμβάσεις  έργου θα είναι ορισμένου χρόνου ανάλογα με τις ανάγκες του προγράμματος, με δυνατότητα ανανέωσης.

Όλοι όσοι δηλώσουν ενδιαφέρον και αποστείλουν το βιογραφικό τους θα κληθούν μέσα στο επόμενο διάστημα να περάσουν από συνέντευξη αξιολόγησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.e-trikala.gr/news/    

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!