Our Blog

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

Η e-Trikala A.E. στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «ESTIA 2021: Στεγαστικό Πρόγραμμα για αιτούντες διεθνή προστασία» που υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, καλεί τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν προσφορές για την ετήσια προμήθεια καυσίμων κίνησης για το έτος 2021.

Η προμήθεια θα γίνει με απευθείας ανάθεση, με κριτήρια κατακύρωσης την απόσταση του πρατηρίου από τα γραφεία μας (Καλαμπάκας 28 & Αμπάτη), το ωράριο λειτουργίας και τις ημέρες πίστωσης που θα δοθούν από τους ενδιαφερόμενους. Η σύμβαση θα έχει διάρκεια έως την 31η Δεκεμβρίου 2021.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους όπως υποβάλουν την προσφορά τους σε κλειστό φάκελο, μέχρι και την Δευτέρα 07/06/2021 και ώρα 12:00 π.μ. στα γραφεία της e-Trikala Α.Ε., Καλαμπάκας 28 & Αμπάτη, τηλ. 2431022899.

Κατεβάστε εδώ το ΕΝΤΥΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

“This document covers humanitarian aid activities implemented with the financial assistance of the European Union. The views expressed herein should not be taken, in any way, to reflect the official opinion of the European Union, and the European Commission is not responsible for any use that may be made of the information it contains.

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!