Our Blog

Ποδοσφαιρικός Αγώνας για την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων

  • Standard
  • 0

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων  και μετά από πρωτοβουλία του Γραφείου Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων και την eTrikala A.E. πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου την Τρίτη 22 Ιουνίου. Στον αγώνα συμμετείχαν στελέχη του Δήμου Τρικκαίων, o Διοικητής και προσωπικό του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλωνκαι πρόσφυγες που διαμένουν στην πόλη μας μέσω του προγράμματος ESTIA.

Το παρόν έδωσαν και αντάλλαξαν δώρα, ο Δήμαρχος Τρικκαίων  κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Νίντος Στέργιος, ο Β’ Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Δημήτριος Μήτραινας, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Τρικάλων Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Γεώργιος Λιούρας, ο Διοικητής Εξωτερικής Φρουράς του Κ.Κ. Τρικάλων Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Αθανάσιος Κάππας, ο Προϊστάμενος του Γραφείου Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας Αστυνόμος Β’ κ. Σιακαβάρας Αριστοτέλης, η Αντιδήμαρχος κα. Λεβέντη Έφη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Εθελοντών του Δήμου Τρικκαίων κ. Λάππας Μιχάλης, ο Αντιδήμαρχος κ. Ζιώγας Γεώργιος, ο πρώην Αντιδήμαρχος κ. Αναστασίου Άκης και ο Διευθύνων Σύμβουλος της e-Trikala A.E. κ. Ράπτης Οδυσσέας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την εθελοντικής προσφορά και την ευγενική τους χορηγία τον Ιατρό-Ειδικό Αλλεργιολόγο κ.Καραμαγκιόλα Ηλία, τον Διαιτητή κ. Αβραάμ Νικόλαο, τον κ. Καρακικέ Λεωνίδα, τον κ. Βαίου για την παραχώρηση του γηπέδου στο Football Factory καθώς και όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή του αγώνα.

 

 

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!