Our Blog

Επέκταση πιλότου Cities 4 People

  • Standard
  • 0

Τα έξυπνα ερμάρια και το ηλεκτρικό scooter για αναπηρικά αμαξίδια είναι πλέον ξανά διαθέσιμα μέσα από το Infopoint του Δήμου Τρικκαίων. Η e-trikala μέσω του προγράμματος Cities4People (https://cities4people.eu/el/) έχει δημιουργήσει ειδικά ερμάρια με προσωπικό κωδικό. Σε αυτά, ο καθένας μπορεί να αφήνει για μικρό χρονικό διάστημα τα ψώνια, τις αποσκευές του και να συνεχίζει τις δουλειές του ή τις βόλτες του στην πόλη. Επίσης, διατίθεται και ηλεκτρική φορητή συσκευή που μετατρέπει ένα αναπηρικό αμαξίδιο σε ηλεκτρικό σκούτερ.

Επιπλέον σε συνεργασία με το πρόγραμμα SMARTA2 (https://www.e-trikala.gr/news/smarta2-enarksi/) έχει δημιουργηθεί μία εφαρμογή on-line κρατήσεων για τις υφιστάμενες υπηρεσίες: στόχος της υπηρεσίας αυτής είναι να παρέχει σε όλους τους πολίτες αλλά και τους επισκέπτες τη δυνατότητα να μετακινηθούν μέσα στην πόλη χωρίς να κάνουν χρήση του αυτοκινήτου τους, έχοντας κάνει κράτηση από το κινητό τους για ένα ερμάριο (προκειμένου να αποθηκεύσουν με ασφάλεια τα προσωπικά τους αντικείμενα) καθώς και για το ηλεκτρικό scooter.

Στις 15 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε μία πρώτη δοκιμή της on line αυτής υπηρεσίας, που σύντομα θα είναι στη διάθεση των πολιτών να την κατεβάσουν δωρεάν από το GooglePlay και το AppStore και να την χρησιμοποιήσουν. Λαμβάνοντας υπόψη και τη τρέχουσα κατάσταση που συνεχώς αλλάζει λόγω της πανδημίας, οι υπηρεσίες αναμένεται να είναι σε πλήρη λειτουργία τέλος Αυγούστου.

Το infopoint λειτουργεί μέχρι τις 8 το βράδυ και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2431023700.

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!