Our Blog

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ AVINT

  • Standard
  • 0

«Μίσθωση δύο (2) Αυτόματων Οχημάτων έξι (6) θέσεων και άνω ή Λεωφορείων για τη πραγματική πιλοτική λειτουργία διάρκειας τριών (3) μηνών και ελεγχομενων δοκιμών διάρκειας δύο (2) μηνών και Παροχή σχετικών υπηρεσιών για την υλοποίηση των δράσεων του Προγράμματος AVINT “Ενσωμάτωση αυτόματων οχημάτων στον αστικό συγκοινωνιακό ιστό»

(CPV: 73000000-2 «Υπηρεσίες Έρευνας και Ανάπτυξης»)

Η e-Trikala A.E. θα προβεί σε ανοικτή ηλεκτρονική διαδικασία κάτω των ορίων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/2016 (ΦΕΚ 08.08.2016 τεύχος Α), για τη «Μίσθωση δύο (2) Αυτόματων Οχημάτων έξι (6) θέσεων και άνω ή Λεωφορείων για τη πραγματική πιλοτική λειτουργία διάρκειας τριών (3) μηνών και ελεγχομενων δοκιμών διάρκειας δύο (2) μηνών και Παροχή σχετικών υπηρεσιών για την υλοποίηση των δράσεων του Προγράμματος AVINT “Ενσωμάτωση αυτόματων οχημάτων στον αστικό συγκοινωνιακό ιστό».

Η e-Trikala A.E. αποτελεί το συντονιστή εταίρο στο Πρόγραμμα AVINT και η κοινοπραξία απαρτίζεται και από τους εταίρους Space Hellas και ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΣΟΒΙΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, “ΕΠΙΣΕΥ ΕΜΠ”. Το πρόγραμμα με κωδικό Τ1ΕΔΚ-04395 και τίτλο “Ενσωμάτωση αυτόματων οχημάτων στον αστικό συγκοινωνιακό ιστό” (με ακρωνύμιο AVINT) εντάσσεται στo πλαίσιο της Δράσης «ΕΡΕΥΝΩ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ» (ΕΣΠΑ 2014-2020).

Αντικείμενο: Αντικείμενο του διαγωνισμού είναι η μίσθωση Δύο Αυτόματων Οχημάτων Έξι (6) Θέσεων και άνω ή Λεωφορείων για τη πραγματική πιλοτική λειτουργία διάρκειας τριών (3) μηνών, ήτοι 90 ημερών, και ελεγχομενων δοκιμών διάρκειας δύο (2) μηνών, ήτοι 60 ημερών, και Παροχής σχετικών υπηρεσιών για την υλοποίηση του Προγράμματος AVINT “Ενσωμάτωση αυτόματων οχημάτων στον αστικό συγκοινωνιακό ιστό”. Η e-Trikala A.E. έχει αναλάβει να υλοποιήσει την πιλοτική εφαρμογή στην πόλη των Τρικάλων που αφορά στο θέμα της αυτόματης οδήγησης, και ειδικότερα προβλέπει τη χρήση δύο αυτόματων οχημάτων ή λεωφορείων για τη μεταφορά επιβατών από το Yπεραστικό ΚΤΕΛ προς το κέντρο της πόλης, μια διαδρομή περίπου 6,850 χλμ με βάση την εθνική νομοθεσία και το ευρωπαϊκό κανονιστικό πλαίσιο. Η συνολική προϋπολογιζόμενη δαπάνης είναι 150.000,00€ Ευρώ, μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και οι υπηρεσίες περιγράφονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι ́ της αναλυτικής διακήρυξης.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες κατατάσσονται στους ακόλουθους κωδικούς του Κοινού Λεξιλογίου δημοσίων συμβάσεων (CPV) : 73000000-2 «Υπηρεσίες Έρευνας και Ανάπτυξης»

Δείτε όλα τα σχετικά έγγραφα στο link: https://bit.ly/3IgkTkG.

Αρμόδιος για πληροφορίες: κα Πατήλα Ελένη, e-mail: epatila @ e-trikala.gr.

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!