Our Blog

Συμμετοχή της e-Trikala AE ως ομιλητής στο διεθνές συνέδριο “ITS, eCall and Road Safety

  • Standard
  • 0

20140424_Navia_CityMobil2

Στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το τρέχον εξάμηνο, η e-Trikala AE έχει προσκληθεί να συμμετάσχει ως ομιλητής στο διεθνές συνέδριο με τίτλο “ITS, eCall and Road Safety”. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Απριλίου 2014 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Υπουργείου Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων στην Αθήνα. Το συνέδριο διοργανώνεται από το ομώνυμο Υπουργείο με τη βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ERTICO-ITS EUROPE.

Η προγραμματισμένη ομιλία του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας κου Οδυσσέα Ράπτη ανήκει στην 4η συνεδρία με θέμα «Καλές πρακτικές ευφυών συστημάτων μεταφοράς για την οδική ασφάλεια», ενώ έχει τίτλο «Επίδειξη αυτοματοποιημένων μεταφορών επιβατών: Πρόγραμμα CityMobil2 / Περίπτωση της πόλης των Τρικάλων». Η πλήρης agenda είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.yme.gr/getfile.php?id=5689.

Το συνέδριο θα προλογίσει ο υφυπουργός Μεταφορών κος Μιχάλης Παπαδόπουλος, ενώ θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της Ε.Ε. από τους τομείς των μεταφορών και της τεχνολογίας (DG MOVE και DG CONNECT), εκπρόσωποι παραπλήσιων ευρωπαϊκών έργων μεταφορών καθώς και ο πρόεδρος του ITS HELLAS.

Από τη συνάντηση αναμένεται να γνωστοποιηθούν οι καινοτομίες που προσφέρουν τα ευρωπαϊκά συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα με θέμα τις μεταφορές, να παγιωθεί η συνεργασία με το Υπουργείο Μεταφορών και εν τέλει να αναζητηθούν τρόποι εφαρμογής των καινοτομιών και των προσφερόμενων λύσεων προς τους πολίτες.

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!