Our Blog

Επίσκεψη Σουηδού σύμβουλου ευρυζωνικότητας στην πόλη μας.

Ήταν μεγάλη μας τιμή να έχουμε στην πόλη μας τον Κο Crister Mattsson, σύμβουλο ευρυζωνικότητας και μέλος του κυβερνητικού ινστιτούτου Sweden Broadband Alliance, ο οποίος συναντήθηκε με τα στελέχη του e-trikala Ράπτη Οδυσσέα, Καρασιώτου Βασιλική, Γοργογέτα Γιώργο και Βάλλα Γιώργο και συζήτησαν για την Ελληνική πραγματικότητα σε σχέση με την τεχνολογικές εξελίξεις και ειδικότερα για την πορεία των Τρικάλων, την ανάπτυξη και την εξέλιξη των υποδομών και των υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η αιτία της επίσκεψής του είναι μία έρευνα που πραγματοποιεί με θέμα Εξελικτική, Ανοιχτή και Ενοποιημένη Πρόσβαση (oase – open access seamless evolution) η οποία στηρίζεται στην μελέτη Δικτύων Πόλεων και όλες τις απαιτούμενες ενέργειες των φορέων για συνεργασία, με στόχο τη σωστή λειτουργία τους.

Για την ανάπτυξη της έρευνάς του επέλεξε 4 πόλεις του κόσμου, με διαφορετικά χαρακτηριστικά και διαφορετική εξέλιξη αλλά με κοινή ευρυζωνική πορεία, τις οποίες επισκέπτεται διαδοχικά και συγκεντρώνει στοιχεία για την ολοκλήρωση της μελέτης του. Οι 4 πόλεις είναι η Στοκχόλμη, το Άμστερνταμ, το Σολτ Λέικ της Utah και τα Τρίκαλα!

Η επιλογή των Τρικάλων σε τέτοιου είδους έρευνες και η προσέγγισή μας από ανθρώπους και φορείς Διεθνούς φήμης που αναγνωρίζουν την πρόοδο και τις προσπάθειές μας, μας τιμούν ιδιαίτερα και μας ανοίγουν το δρόμο για νέες συνεργασίες, επιπλέον πρωτοπόρες ενέργειες ενώ μας επισημαίνουν ότι – κυριολεκτικά- ο κόσμος μας στηρίζει!

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!