Our Blog

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΔΙΕΡΜΗΝΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΣΟΡΑΝΙ-ΚΟΥΡΜΑΝΤΖΙ-ΦΑΡΣΙ

  • Standard
  • 0

Η Αναπτυξιακή ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α. «eTrikala A.E.» στο πλαίσιο υλοποίησης έργου με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για αιτούντες άσυλο, ΕΣΤΙΑ, διερευνά την διαθεσιμότητα διερμηνέα Σοράνι – Κουρμάντζι – Φαρσί στα Ελληνικά ή  Αγγλικά για προσφορά υπηρεσιών στην πόλη των Τρικάλων.

Έργο του Διερμηνέα θα είναι η απευθείας επικοινωνία με τους ωφελούμενους του Προγράμματος, διευκολύνοντας τη συνεργασία και συνεννόηση με τους αρμόδιους υπαλλήλους της e-Trikala A.E., οι οποίοι θα τους επισκέπτονται στην προσωρινή τους κατοικία .

Ο ρόλος του περιλαμβάνει τα παρακάτω, χωρίς να περιορίζεται σε αυτά :

▪ Μεταδίδει επακριβώς το περιεχόμενο και το ύφος της προφορικής επικοινωνίας.

▪ Μεταφέρει τον τρόπο εκφοράς του ομιλητή με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια.

▪ Συνεργάζεται με υπομονή και σεβασμό με τους ωφελουμένους ώστε να υπάρχει διασφάλιση ότι υπάρχει σωστή επικοινωνία και ότι οι ωφελούμενοι κατανοούν απόλυτα όλες τις συζητήσεις και διαδικασίες.

▪ Εξηγεί στους ωφελουμένους-ενοίκους των οικημάτων τους κανόνες συγκατοίκησης, συντήρησης, καθώς και τις σχετικές διαδικασίες.

▪ Διασφαλίζει ότι οι ωφελούμενοι αντιλαμβάνονται πλήρως τα δικαιώματά τους και τις υποχρεώσεις τους και τον τρόπο πρόσβασής τους στις διάφορες υπηρεσίες του οικήματος.

▪ Συνοδεύει τους ενοίκους σε συναντήσεις, υπηρεσίες, ιατρεία και όπου απαιτείται διερμηνεία.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@etrikala.gr.

 

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 08 Φεβρουαρίου 2019.

 

Όλοι όσοι δηλώσουν ενδιαφέρον και αποστείλουν το βιογραφικό τους θα κληθούν μέσα στο επόμενο διάστημα να περάσουν από συνέντευξη αξιολόγησης.

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!