Our Blog

«Μύλος των Ξωτικών» 2012 -2013 – Έναρξη αιτήσεων ενδιαφέροντος για την εκμετάλλευση εμπορικών χώρων

  • Standard
  • 0

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις ενδιαφέροντος για την εκμετάλλευση των εμπορικών χώρων της Χριστουγεννιάτικης Αγοράς

Μετά την απόλυτα επιτυχημένη πρώτη χρονιά λειτουργίας του «Μύλου των Ξωτικών», ο Δήμος Τρικαίων και η e-Trikala A.E. μαζί με τους συνεργάτες της, ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία της επόμενης διοργάνωσης.
Βασικός στόχος για φέτος είναι η ακόμα μεγαλύτερη προσέλευση επισκεπτών με οργανωμένα group και μεμονωμένους εκδρομείς αλλά και η κατακόρυφη αύξηση των διανυκτερεύσεων με επιπλέον τόνωση της τοπικής αγοράς.
Επιδιώκουμε να καταστήσουμε την Θεσσαλία και ειδικότερα τα Τρίκαλα, ως την αδιαμφισβήτητη Πρωτεύουσα των Χριστουγέννων. Σε αυτή μας την προσπάθεια αναζητούμε τη στήριξη των θεσμικών φορέων αλλά και των επαγγελματιών που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στον «Μύλο των Ξωτικών».
Η «Χριστουγεννιάτικη Αγορά» θα λειτουργήσει και φέτος, βέβαια εξαιρετικά βελτιωμένη και καλύτερα οργανωμένη. Πάντα όμως βασιζόμενη στην ίδια πετυχημένη φιλοσοφία προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της εποχής μας.

Ο «Μύλος των Ξωτικών» θα παραμείνει μια ζεστή, ανθρώπινη και φιλόξενη γιορτή για όλους. Ως μια μεγάλη Ευρωπαϊκών προδιαγραφών πλέον εκδήλωση, θα έχει την δική της χριστουγεννιάτικη αγορά, χωρίς όμως αυτό να είναι το κυρίαρχο σημείο της διοργάνωσης.
Τα προϊόντα που θα προσφέρονται θα έχουν ελεγχόμενες τιμές και θα είναι επιλεγμένα με στόχο να προσφέρουν αναγκαίες λύσεις, αλλά και «χρώματα, αρώματα και γεύσεις» που θα προσθέτουν θετικά στο κλίμα της γιορτής.

Η Ε-Trikala A.E. ως μέλος της ομάδας συντονισμού για την πραγματοποίηση του θεματικού Πάρκου « Μύλος των Ξωτικών 2012 » καλεί τους επιχειρηματίες της πόλης που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν εμπορικά στην διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης γιορτής, να παραστούν την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012 και ώρα 12η μεσημβρινή στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ε.Κ.Ε. (Καλαμπάκας 28 & Αμπάτης) ώστε να καθοριστεί ο τρόπος συμμετοχής και ενοικίασης των διαθέσιμων χώρων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.milosxotikon.gr και συγκεκριμένα την ειδική ανάρτηση «Αίτηση Ενδιαφέροντος για τη Χριστουγεννιάτικη Αγορά 2012 – Εμπορική Εκμετάλλευση» στη διεύθυνση:
http://www.milosxotikon.gr/?p=2710

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!