Our Blog

Ας μιλήσουμε για τα Τρίκαλα!

  • Standard
  • 0

Το παρόν ερωτηματολόγιο https://app.maptionnaire.com/el/3268/ έχει στόχο να συλλέξει πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την πόλη των Τρικάλων, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν στο πλαίσιο του έργου “Cities-4-People”.

Ο Δήμος Τρικκαίων συμμετέχει μέσω της Αναπτυξιακής ΑΕ ΟΤΑ e-Trikala AE στο “Cities-4-People”, ένα ευρωπαϊκό έργο που στοχεύει στην εξεύρεση βιώσιμων λύσεων σχετικά με τις μεταφορές και την κινητικότητα στις πόλεις, θέτοντας στο επίκεντρο τον πολίτη, με βάση τις αρχές του “People-Oriented Transport and Mobility – POTM”. Το πιλοτικό πρόγραμμα του έργου εκτείνεται σε 5 ευρωπαϊκές πόλεις (Οξφόρδη, Αμβούργο, Κωνσταντινούπολη, Βουδαπέστη και Τρίκαλα), όπου οι πολίτες, οι τοπικές αρχές και οι ειδικοί σε θέματα καινοτομίας θα δημιουργήσουν “κοινότητες” και θα συνεργαστούν, με απώτερο σκοπό τον εντοπισμό των προκλήσεων και το σχεδιασμό λύσεων για τις μεταφορές και την κινητικότητα στις πόλεις τους.

Κάθε πολίτης καλείται να συμπληρώσει ανώνυμα το εν λόγω ερωτηματολόγιο και να συνδράμει προς την εξεύρεση λύσεων σε θέματα κινητικότητας που αντιμετωπίζει η πόλη των Τρικάλων. Με τον τρόπο αυτό, προάγονται οι έννοιες της συμμετοχικότητας και συνεργατικότητας, ενώ ταυτόχρονα δίνεται άτυπη παράταση στην πρόσφατη ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας (16-22 Σεπτεμβρίου 2017), καθώς το ερωτηματολόγιο θα είναι ενεργό έως και τις 22 Οκτωβρίου 2017.

Κάθε άποψη μετράει!
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή!

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!