Our Blog

Πρόσκληση Υποβολής Οικονομικής Προσφοράς για την μετάφραση κειμένου

  • Standard
  • 0

Η e-Trikala A.E. στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος ESTIA (στήριξη έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση) που υλοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, με χρηματοδότηση της Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προβαίνει σε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την μετάφραση κειμένου.
Προσκαλεί φυσικά ή νομικά πρόσωπα η ενώσεις προσώπων, να υποβάλλουν προσφορές έως την 4η Ιουλίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 μ.μ.

Το κείμενο για μετάφραση αφορά επίσημο έγγραφο από την Ελληνική στην Αγγλική γλώσσα, αποτελείται από 28 σελίδες και 7.839 λέξεις αντίστοιχα.
Η προσφορά θα πρέπει να σταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@e-trikala.gr το αργότερο μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 2431073888 κα. Τάσιου Στέλλα.

“This document covers humanitarian aid activities implemented with the financial assistance of the European Union. The views expressed herein should not be taken, in any way, to reflect the official opinion of the European Union, and the European Commission is not responsible for any use that may be made of the information it contains.

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!