Our Blog

Πρόσκληση για προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης

  • Standard
  • 0

Η eTrikala Α.Ε. θα προβεί στην προμήθεια  πετρελαίου θέρμανσης προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Προγράμματος ESTIA (στήριξη έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση) που υλοποιείται σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, με χρηματοδότηση της Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, (με Αριθμό Σύμβασης GRC 01/20190000000190/001), ενδεικτικού προϋπολογισμού δαπάνης  έως του ποσού των 31.000€ συμπεριλαμβανομένου  του ΦΠΑ.

              Η προμήθεια θα γίνει με  απευθείας ανάθεση, με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί τοις εκατό στην νόμιμα διαμορφούμενη  κάθε φορά μέση τιμή λιανικής πώλησης του πετρελαίου,  όπως αυτή διαμορφώνεται την ημέρα παράδοσης με βάση τις τιμές του Παρατηρητηρίου Τιμών Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους  όπως  υποβάλουν την  προσφορά τους σε  κλειστό φάκελο, σύμφωνα με τη μελέτη, μέχρι και την  Πέμπτη  31 Οκτωβρίου 2019  και ώρα 12:00, στα γραφεία της e-Trikala Α.Ε., Καλαμπάκας 28 & Αμπάτη, υπεύθυνη κα. Ματίνα Οικονόμου,  τηλ. 2431022899.

 

H Μελέτη και το έντυπο Οικονομικής Προσφοράς είναι αναρτημένα παρακάτω

 

Παρακαλούμε οι προσφορές να συμπληρώνονται στο  αναρτημένο έντυπο Οικονομικής Προσφοράς.

Για την πρόσκληση ενδιαφέροντος  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ 

Για το έντυπο οικονομικής προσφοράς ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για τη μελέτη ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!