Our Blog

Η e-trikala & ο Δήμος Τρικκαίων στο 2nd CAPS Community Workshop

  • Standard
  • 0

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017, τόσο ο Δήμος Τρικκαίων όσο και η e-Trikala AE προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν με παρουσίαση στο «2nd CAPS Community Workshop» που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο, στο κτίριο Τσαλαπάτα (https://www.comws2.capssi.eu/agenda). Ο κύριος στόχος της ημερίδας ήταν η συγκέντρωση ενεργών Οργανισμών, Ινστιτούτων, Πανεπιστημίων και λοιπών φορέων  στο σχεδιασμό, ανάπτυξη και προώθηση τεχνολογιών, οι οποίες εντάσσονται στο οικοσύστημα της Ψηφιακής Κοινωνικής Πρωτοπορίας προς όφελος της κοινωνίας.

Το Δήμο Τρικκαίων εκπροσώπησε ο Σύμβουλος του Δημάρχου κος Χάρης Καλλιάρας, με θέμα ομιλίας «Αυτόματα Συστήματα Μεταφορών και περιβαλλοντικές προοπτικές: Η περίπτωση των Τρικάλων», όπου εν συντομία παρουσιάστηκε η εφαρμογή και ο αντίκτυπος του προγράμματος CityMobil2 τόσο στα Τρίκαλα όσο και στον ελλαδικό χώρο συνολικά.

Την e-Trikala AE εκπροσώπησε ο Διευθύνων Σύμβουλος κος Οδυσσέας Ράπτης με θέμα ομιλίας «Η Έξυπνη Κατοικία: μια λύση (;) κατά του κοινωνικού αποκλεισμού», όπου παρουσιάστηκαν οι διαχρονικές καινοτομίες της e-Trikala ΑΕ στο συγκεκριμένο τομέα την τελευταία δεκαετία.

Και οι δύο παρουσιάσεις αποτέλεσαν μέρος της θεματικής ενότητας «Η οπτική του χρήστη: συμμετοχή και συμπεριφορική αλλαγή».

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!