Our Blog

Αναζήτηση Προσωπικού για το Πρόγραμμα Μετεγκατάστασης Προσφύγων της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στο Δήμο Τρικκαίων

Η Αναπτυξιακή ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α. «e-Trikala A.E.» στην προσπάθεια υλοποίησης της σύμβασης  του προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών με την Ύπατη Αρμοστεία για τους πρόσφυγες, αναζητά:

  1. Κοινωνικούς λειτουργούς, με αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία στην διαχείριση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων σε θέματα όπως η διεξαγωγή της αίτησης ασύλου, η πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η πρόσβαση στην εκπαίδευση και η ένταξη στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.
  2. Συνοδούς οικογενειών και μεμονωμένων ατόμων για διεκπεραιώσεις υποθέσεων εκτός κατοικίας
  3. Διαχειριστές κατοικιών, με εμπειρία στις κατασκευαστικές και λειτουργικές δομές χώρων διαβίωσης
  4. Διερμηνείς από την Αραβική και την Φαρσί στην Ελληνική και την Αγγλική γλώσσα

Όλες οι ανωτέρω θέσεις απαιτούν τεκμηρίωση εργασιακής προϋπηρεσίας και αποδεικτικά γνώσης γραπτού και προφορικού λόγου στην Αγγλική γλώσσα καθώς και καλή γνώση Υπολογιστών.

Διαδικασία αίτησης ενδιαφέροντος:

  • Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@e-trikala.gr
  • Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται κατά την αποστολή του βιογραφικού τους να αναγράφουν τη θέση εργασίας για την οποία ενδιαφέρονται.
  • Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 30/07/2017.

Διαδικασία Αξιολόγησης και Επιλογής:

  • Όλοι όσοι δηλώσουν ενδιαφέρον και αποστείλουν το βιογραφικό τους, θα κληθούν μέσα στο επόμενο διάστημα να περάσουν από συνέντευξη αξιολόγησης
  • Οι ενδιαφερόμενοι, που θα επιλεχτούν, έχουν την υποχρέωση να προσκομίσουν επικυρωμένα αντίγραφα των τίτλων σπουδών καθώς και των επιμέρους προσόντων, που έχουν δηλώσει εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ανάρτηση της επίσημης κατάστασης των επιτυχόντων.
  • Η επίσημη κατάσταση των επιτυχόντων θα αναρτηθεί στη σελίδα μας www.e-trikala.gr 

 Για επιμέρους πληροφορίες και ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και ώρες γραφείου (08:30π.μ- 15:00μ.μ) στο τηλέφωνο: 2431-0-22899.

 

 

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!