Our Blog

Αναζήτηση Προσωπικού για το Πρόγραμμα ESTIA της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ στα Τρίκαλα

  • Standard
  • 0

Η Αναπτυξιακή ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α. «e-Trikala A.E.» στα πλαίσια του προγράμματος ESTIA των Ηνωμένων Εθνών με την Ύπατη Αρμοστεία για τους πρόσφυγες, αναζητά:

  1. Βοηθό Διαχείρισης Έργου με αποδεδειγμένη εμπειρία στη διαχείριση έργων,  στη διαχείριση ιστοσελίδων, με ικανότητες στην γραπτή & ηλεκτρονική επικοινωνία και με ικανότητες αρχειοθέτησης, επαφής με ΜΜΕ και διατήρησης διαδικασιών και πολιτικών γραφείου.
  2. Λογιστή Α’ Τάξης με εμπειρία σε τήρηση βιβλίων Γ’ Κατηγορίας με αποδεδειγμένη εμπειρία σε καταχωρήσεις φορολογικών στοιχείων, ενημέρωση λογιστικών βιβλίων, εντάλματα πληρωμών, διαχείριση προγραμμάτων μισθοδοσίας και τραπεζικών συναλλαγών.

Όλες οι ανωτέρω θέσεις απαιτούν τεκμηρίωση εργασιακής προϋπηρεσίας και αποδεικτικά γνώσης γραπτού και προφορικού λόγου στην Αγγλική γλώσσα καθώς και καλή γνώση Υπολογιστών.

Διαδικασία αίτησης ενδιαφέροντος:

  • Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@e-trikala.gr
  • Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται κατά την αποστολή του βιογραφικού τους να αναγράφουν τη θέση εργασίας για την οποία ενδιαφέρονται.
  • Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 21/01/2018.
  • Όλοι όσοι δηλώσουν ενδιαφέρον και αποστείλουν το βιογραφικό τους, θα κληθούν μέσα στο επόμενο διάστημα να περάσουν από συνέντευξη αξιολόγησης
  • Οι ενδιαφερόμενοι, που θα επιλεγούν, έχουν την υποχρέωση να προσκομίσουν επικυρωμένα αντίγραφα των τίτλων σπουδών καθώς και των επιμέρους προσόντων, που έχουν δηλώσει εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ανάρτηση της επίσημης κατάστασης των επιτυχόντων.
  • Η επίσημη κατάσταση των επιτυχόντων θα αναρτηθεί στη σελίδα μας www.e-trikala.gr 

 Για επιμέρους πληροφορίες και ερωτήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή και ώρες γραφείου (08:30π.μ- 15:00μ.μ) στο τηλέφωνο: 2431-0-22899.

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!